Weer een jaartje ouder

Weer een jaartje ouder

25 juli 2019 0 Door Tom

We worden elk jaar weer een stukje ouder en de meeste mensen willen dat moment niet zomaar voorbij laten gaan. We willen het moment dat we ter wereld zijn gekomen vieren met de mensen om ons heen op allerlei soorten manieren. Vaak gebeurt het in de vorm een van een feestje en soms door er eens lekker op uit te trekken. In beide gevallen vier je jouw leven. Het één geeft alleen een stuk minder stress dan het ander. Een verjaardagsfeest geven, brengt behoorlijk wat rompslomp en ook stress met zich mee. Je moet zoveel regelen dat je tijdens het organiseren misschien wel nadenkt over het cancelen van het feest. In deze blog help ik je graag om je volgende verjaardag tot een succes te maken.

Jouw dag, jouw regels

Vanaf het moment dat je bedenkt dat je een feest gaat geven is het belangrijk dat je doet wat jij wilt. Het gaat om jou en de dag dat jij bent geboren. Alle inbreng van anderen is leuk, maar kan vervelend zijn als je zelf heel andere ideeën had. Vier je verjaardag op de manier die jij graag hebt. Dat is misschien wel het meest belangrijke om te onthouden als je jouw verjaardagsfeest plant.

Verwen jezelf

Als je jarig wordt mag je best even helemaal los gaan als het op jezelf verwennen aankomt. De stad in gaan met of zonder vriendin en opzoek gaan naar de leukste outfits hoort erbij. Als je de tijd neemt om lekker te shoppen is de kans groot dat je met de leukste dingen van my brand en waarschijnlijk nog veel andere merken thuis komt. My brand is hier toepasselijk omdat het echt even om jou gaat op zo een moment. Laat je nagels en je haar mooi doen en boek als het even kan zelfs een massage. Een dagje voor je verjaardag even zen worden is het ideale begin van een top verjaardag.

Je feest plannen

Denk na over de locatie, het eten, de gasten, de muziek en decoratie. Zodra al deze elementen goed zijn geregeld kan je feest niet misgaan. Houd je het feest thuis? Misschien moet je dan meer rekening houden met luide muziek en rommel dan als je een feestlocatie kiest. Ook moet je ruim van tevoren bedenken of er alleen hapjes zullen zijn of een hele maaltijd én wie die dan bereidt. Dit en alle andere onderdelen die ik net opnoemde kun je het best zo vroeg mogelijk regelen. Zo voorkom je een hoop stress en kun je lekker uitkijken naar jouw dag.