Wat doe jij tijdens dit soort feestjes

Wat doe jij tijdens dit soort feestjes

10 november 2019 0 Door Tom

Er is eigenlijk altijd wel wat te vieren. Of het nu gaat om je verjaardag, een jubileum of een feestdag, vieren kan altijd. Hoe je het viert is natuurlijk helemaal aan jou, maar het kan fijn zijn als je wat ideeën van anderen kunt meenemen in je organisatie. Heb je binnenkort toevallig een feestje dat nog gepland moet worden? Wij helpen je graag met een aantal leuke toevoegingen om het nog leuker te maken. Eén extra activiteit op een feestje kan al een groot verschil maken. In deze blog noemen wij een aantal leuke feestactiviteiten die je zou kunnen doen tijdens jouw feest.

Verjaardagsfeestjes

Als jij of iemand in je gezin jarig is kun je een hoop soorten feesten geven. Zo kun je lekker thuis blijven en een aantal mensen uitnodigen of een feest in een zaal geven. Het hangt er maar net vanaf wat je zelf leuk vindt. Voor beide type feesten hebben wij een leuke activiteit om met je te delen. Blijf je gezellig thuis en heb je familie en vrienden uitgenodigd? Maak dan een uitgebreid buffet en internationale hapjes. Zo kun je vertellen over de dingen die je hebt gemaakt en zullen de gasten ongetwijfeld genieten. Voor een groter feest is het leuk om je entree verassend te maken. Afhankelijk van je budget kun je gaan voor binnenkomst terwijl je op een stoel zit en getild wordt of een heuse limo of koets. Het maakt het hoe dan ook een ander feest dan men gewend is.

Een babyshower

De laatste jaren is het ook in Nederland steeds populairder om een babyshower te organiseren voor de aanstaande moeder. Er worden vaak alleen vrouwen uitgenodigd, maar ook met mannen erbij is het een leuke gelegenheid. Om naast de standaard dingen als taart eten cadeaus uitpakken kun je spelletjes toevoegen. Een leuk voorbeeld van een spelletje is het raden van foto’s. Met enkel een USB kabel waar foto’s van alle gasten als baby op staan kan zo steeds geraden worden wie op de foto staat. Je hebt hier alleen jeugdkiekjes, de USB kabel en een beeldscherm voor nodig.

Kerstmis

De meeste mensen komen tijdens kerst samen met familie en beginnen samen aan een heerlijk, uitgebreide maaltijd. Het is een gezellige en nostalgische manier om kerst te vieren. Om er een iets andere draai aan te geven kun je er van te voren ook een activiteit bij plannen. Zo kan het leuk zijn om samen te koken, foto’s te maken of te knutselen. Vooral de kinderen zullen dit waarderen.