Mijn game setup

Mijn game setup

18 november 2019 0 Door Tom

Al vanaf jongs af aan hield ik veel van gamen. Ik begon samen met mijn broer. Toen ik iets ouder werd kreeg ik een laptop. Deze was niet heel duur en kon niet heel goed met games omgaan. Toch kreeg ik het voor elkaar om er veel games op te spelen. Deze deden het niet heel goed. Het beeld was traag en het spel opstarten duurde heel lang. Dit maakte toen niet uit, want ik speelde alleen maar singleplayer spellen. Hierdoor hoefde niemand op mij te wachten. Ook speelde ik dus alleen tegen de computer dus maakt het trage beeld ook niet veel uit. Toch wilde ik na verloop van tijd meer. Ik merkte dat ik een passie had voor gamen, meer dan de gemiddelde tiener. Mijn ouders zeiden dat zolang school goed gaat ik mocht blijven gamen. Ik stond gemiddeld een zeven, dit was goed genoeg.

Een nieuwe setup

Op veertienjarige leeftijd solliciteerde ik voor mijn eerste baantje. Dit was bij een fastfoodketen. Ik vond het werk niet heel leuk, maar het sparen voor een nieuwe computer was een hele goede drijfveer. Na ongeveer een half jaar werken had ik genoeg geld gespaard. Mijn ouders legde ook een deel bij. Dit hadden ze ook gedaan voor mijn broer. Hij maakte muziek op zijn computer. Mijn broer was zo aardig om zijn samenstelling van onderdelen ook aan mij te geven. Ik hoefde alleen een betere videokaart om er een game PC van te maken.

Inrichten

Nu de desktop gereed was, moest ik mijn bureau gaan inrichten. Ik hield heel erg van de kleur rood. Dit heb ik meegenomen in het ontwerp. Allereest een muziekinstallatie. Ik kocht twee mooie speakers met een bass boost set. Hier hoorde ook een goeie koptelefoon bij. Deze koptelefoon had mooie rode accenten, en een microfoon. Hierdoor kon ik ook multiplayer games spelen. Mijn toetsenbord was speciaal ontworpen voor gamen en had rode lichten onder de toetsen. Mijn muis leek op een soort cyber muis. Ik vond dit erg cool. Ook uit de muis kwam rood licht. Als laatste moest ik een beeldscherm kiezen. Mijn broer had een 24 inch scherm. Dit was al heel groot. Ik wilde het nog groter. Ik koos voor 27 inch. Toen de doos werd bezorgd schrok ik van hoe groot het was. Ik hing de monitor aan een monitor arm. Aan de monitor bevestigde ik neon licht strips. Deze konden elke kleur worden. Mijn nieuwe game setup was af. Ik kon er niet blijer mee zijn.