Een super leuke en vooral toffe vakantie achter de rug?

Een super leuke en vooral toffe vakantie achter de rug?

23 juli 2019 0 Door Tom

Ja, ben jij al terug van vakantie? Of heb jij jouw vakantie nog tegoed? Nou ik ben net terug van mijn vakantie en het was geweldig. Ik ben helemaal tot rust gekomen en heb heerlijk genoten. Genoten van het mooie weer, het zwembad, het strand, mijn gezelschap, lekker eten en vooral lekker veel drankjes. Maar he, niet elke vakantie kan altijd vlekkeloos verlopen en ook bij mij ging niet alles soepel. Het waren maar kleine gevallen, en heb na vijf minuten flink balen, gewoon nog goed kunnen genieten van mijn vakantie. En daar gaat het om natuurlijk. Maar zoals ik al zei, niet alles ging geheel vlekkeloos.

Het begon al aan het begin van de vakantie.

Een scenario wat iedereen kan overkomen, en dit keer overkwam het mij. We waren geland en we stonden bij de bagageband te wachten op de koffers. Van mijn vriend was de koffer er vrij snel. Dus ik stond met vol goede moed te wachten, want dan kon mijn koffer ook niet heel ver zijn. Tenminste dat zou je denken. Nou na een uur bij de band te hebben gewacht, ja echt een uur, kwam mijn koffer nog steeds niet. Dus ik maar na vragen bij het personeel. Alle koffers waren uit het vliegtuig, maar ik kon mijn gegevens achter later dan gingen ze vragen waar mijn koffer was. Dan gingen wij maar alvast naar het hotel, nou heb ik altijd mijn bikini in mijn handbagage dus ik kon wel alvast bij het zwembad gaan liggen. Nou bleek, iemand had mijn koffer mee genomen, want we hadden dezelfde koffer. Kan gebeuren maar ik moest daarom wel een dag wachten op mijn koffer. Nou als dat het ergste was, geen probleem, dan wacht ik een dagje.

Paar dagen later gebeurde het.

Je moet nu niet denken dat er een super spannend verhaal komt, nee dat niet. Want ik heb heerlijk van mijn vakantie genoten, en we hebben leuke plekken bezocht, maar vooral lekker bij het zwembad gelegen. Tijdens deze momenten en dagen heb ik ontzettend veel foto’s gemaakt. En dan bescherm je je telefoon voor het leven. Want die foto’s wil je niet kwijt raken. Maar ik met mijn onhandigheid, laat hem hard op de grond vallen. Ja echt waar. Het scherm lag in honderden stukjes en hij ging niet meer aan. Nou op dat moment kon ik wel janken. Maar mijn vriend die mij geruststelde zei: dat wordt thuis iPhone reparatie laten doen en jij hebt je foto’s gewoon weer terug. Dus ik weer lekker genieten van de vakantie. En nu bij terugkomst is mijn telefoon helemaal gemaakt en ik heb alle foto’s weer terug. 

Dit kan iedereen overkomen natuurlijk. Dus bij deze wel ik zeggen: Niet getreurd een kleine reparatie en jij hebt gewoon weer een goed werkende telefoon en al jouw foto’s nog.