De badkamer verbouwen

De badkamer verbouwen

31 juli 2019 0 Door Tom

Als je een badkamerrenovatieproject aanpakt, kan een praktische kennis van wat je kunt verwachten en wat je kunt overwegen het verschil maken tussen een maandenlange wakkere nachtmerrie die eindigt in een badkamer waar je genoegen mee neemt of een bijna aangename ervaring die resulteert in de kamer van je dromen. Overweeg de volgende verzameling tips voor je spiekbriefje voor de finaleweek. Je zult blij zijn dat je je hebt voorbereid.

Weet wat een verbouwing in de badkamer kost

Voordat u met een project begint, is het belangrijk om uw verwachtingen in perspectief te plaatsen als het gaat om hoeveel geld u bereid bent te investeren. De grootte van uw badkamer, de kwaliteit van de materialen die u wilt opnemen en of u van plan bent om een ​​deel van het werk zelf te doen, kunnen de kosten van een verbouwing beïnvloeden.

Vraag een badkamerontwerper wat zijn of haar beste beproefde tip is en dit is wat je waarschijnlijk zult horen. De redenering is eenvoudig. Vaak worden badkamerdeuren open gelaten, wat betekent dat u of een andere gast in uw huis die langs loopt het toilet zal zien – wat, kom op, niet het meest esthetische is om naar te kijken. Als je op een spa-achtige sfeer hoopt, kan het plaatsen van een voorwand in het midden van de badkamer de stemming een beetje doden als je de kamer binnenkomt. Dus, wat moet je centraal stellen? Alles behalve het toilet. Kies ook voor mooie wandtegels of mooie vloertegels. Met behulp van van nieuwe tegels kan je elke badkamer nieuw leven in blazen. De opties zijn eindeloos. Je kan kiezen voor grote stenen die je badkamer gegarandeerd een strakke en moderne uitstraling geven. Anderzijds kan je ook kiezen voor kleine tegels. Hiermee kan je de mooiste decoraties maken.

Overweeg om die vintage afwerkingen te verlaten

Het punt van je badkamerrenovatie is misschien een frisse, nieuwe look, maar sommige dingen zijn gemakkelijker te vervangen dan andere. In oudere huizen kunnen wandtegels bijvoorbeeld verschillende betonlagen en misschien draadlatten hebben. De moeilijkheid om deze te verwijderen kan ertoe leiden dat de arbeidskosten omhoogschieten. In plaats daarvan wilt u misschien de vintage tegels houden en uw tijd en geld elders besteden. Trouwens, vintage afwerkingen zoals tegels kunnen een coole functie zijn.

De beste benadering voor een goed verlichte ruimte is het opnemen van lagen taak-, accent-, omgevings- en decoratieve verlichting. Raadpleeg uw badkamerontwerper of verlichtingsspecialist om uw verlichting goed te krijgen.